Blandat

Film.
Vill först och främst be om ursäkt för den gångna veckan då vi bara postat ett inlägg eller något, både jag och Robin har haft lite annat i tankarna att ta itu med. Lovar dock att vi ska bättra oss, eller åtminstone jag nu när Robin fått "jobb" och det. Har kollat på en hel del film även om jag inte skrivit om det här, men känner att jag bara skriver en liten lista över filmer jag rekommenderar istället för att recensera de, ni får helt enkelt lita på min smak.

Gamer (2009) med Gerard Butler, Ludacris, Michael C Hall mm

One Last Thing (2005) med Michael Angarano, Wyclef Jean, Matt Bush mm

The Tournament (2009) med Robert Carlyle, Ving Rhames, Ian Somerhalder mm

The Wackness (2008) med Ben Kingsley, Josh Peck, Method Man mm, en personlig favorit kan tilläggas.


Serier.
Har även kollat en hel del serier, främst på dagtid då man är arbetslös och inte har nåt bättre för sig. För er som inte kollar så mycket serier kan jag ju varmt rekommendera:

How I Met Your Mother

Flashforward

One Tree Hill

The O.C.


Spel.
I spelvärlden händer det ju nästan alltid saker, även om det kanske är en liten torka nu efter de sjukt stora släppen i Assassin's Creed 2 och Left 4 Dead 2, har fortfarande inte skaffat AC2 men det är förhoppningsvis på gång, och recensionen på Left 4 Dead 2 kan ni läsa några inlägg ner. Kan dock nämna att Avatar släpps snart, ni vet spelet som bygger på filmen av James Cameron (Titanic, Terminator) som har biopremiär snart.


Musik.
Finns inte så mycket att skriva, tror nästan att de flesta av er har Spotify. Kan dock tipsa om några låtar som jag tycker är väldigt bra just nu.

Kanye West - Homecoming

Creed - Bullets

Chumbawamba - Tubthumping

Anberlin - The Feel God Drag


Det var allt för idag, kommer någon gång den närmsta veckan skriva ihop en lista om vad man kan ge bort i julklapp om man har någon bror eller syster eller kanske till och med någon filmintresserad förälder. Skriver då upp lite elektronik och sånt som kan vara bra att ha också. Och ha tålamod med oss är ni snälla, vi kommer att bli bättre på att skriva inlägg så fort vi får häng på det, jag lovar.

Bumbi out.


Musik.

Grooveshark. (http://listen.grooveshark.com/)
Grovveshark är en musiktjänst lik Spotify. Den stora skillnaden är att Grooveshark är webbasertat. Alltså en hemsida man går in på för att lyssna på musiken istället för att installera ett helt program som Spotify.

Man kan lyssna utan att vara registrerad på hemsidan fast då följer inte en del funktioner med. Du kan helt enkelt bara lyssna på låtarna. Men om du har reggat dig på grooveshark (vilket är gratis) så kan du:
  • Skapa egna spellistor
  • Ha en profil med info om dig själv
  • Dela din musik med andra
osv

Man kan också bli VIP Vilket kostar ynka 3 dollar (20,71 svenska kronor (just nu)) i månaden till skilland ifrån spotifys 99 kr / månad. Vilka fördelar man får om man är VIP vet jag inte då jag inte testat den ännu.

+ & -
+ inga reklamer mellan låtarna. Endast reklambanners på hemsidan.
+ Mycket musik. Både gammal och ny.
+ Snygg design på hemsidan. Man kan välja tema själv.


- Hemsidan är väldigt "flashig" vilket kan göra att en gammal dator börjar lagga och det tar ganska lång tid att ladda sidan.


Grooveshark får i alla fall 4/5 av mig. Det är väldigt bra. Men det finns saker som skulle kunna göras så mycket bättre.
/Robbbban

Tv-serier

Söndag igen, tråkigaste dagen på veckan, och vad passar då om inte lite tv-serier i höstrusket? De flesta som har en tv kollar sjävklart på, och kanske till och med följer, ett antal serier. Annars kan man "låna" serier på internet och kolla på datorn om man vill. Tänkte nu skriva lite om några serier som jag är väldigt förtjust i.

Entourage:
Skapare: Mark Wahlberg, HBO
Skådespelare: Adrian Grenier, Jeremy Piven, Kevin Dillon, Jerry Ferrara, Kevin Connolly med flera.

Entourage handlar om skådespelaren Vincent Chase och hans brorsa Johnny Drama, samt deras barndomsvänner Turtle och E. Man får följa deras liv i Hollywood där det mesta handlar om fester, sex, intriger och munhuggning mellan olika agenter och filmbolag. Serien har nominerats till flertalet priser och ligger på otroligt höga 9.2 i betyg på IMDB.

Jag såg ett pilotavsnitt av Entourage när jag var 15 år gammal och blev fast direkt, samma år fick jag första säsongen i födelsedagspresent och kollade igenom bägge skivorna på samma dag. Nu är de inne på sjätte säsongen i Sverige, och den sjunde i USA. Det jag gillar mest med serien är hur välskriven och rolig den är. Det eviga gnabbandet mellan Turtle och Drama, Ari's okonventionella metoder som agent när han försöker skaffa jobb åt Vince, E's ständiga kamp med det andra könet. Seriens skapare, den kände skådespelaren Mark Wahlberg har sagt att den bygger på hur hans liv såg ut när han först kom till LA för att bli skådespelare, så på ett sätt kan man se serien som en biografi.

Mitt betyg: 10/10. Har fortfarande inte sett ett avsnitt som jag tyckt varit tråkigt eller dåligt på något sett, därav en solklar 10:a.


Californication:
Skapare: Tom Kapinos
Skådespelare: David Duchovny, Natascha MacElhone, Madeleine Martin, Evan Handler med flera.

Californication handlar om författaren Hank Moody och hans komplicerade tillvaro. Han har lämnat sin kära hemstad New York och flyttat till Los Angeles med sin själsfrände och deras dotter. Men livet i änglarna stad är inte som han tänkt sig, Karen har lämnat honom och är i ett nytt förhållande, hans dotter Becca är i tonåren och beter sig enligt Hank som ett pubertalt monster. Han kan inte skriva, hans agent smiskar sekreteraren och hans enda ljus i mörkret är kärleken till det kvinnliga skötet. Betyget på IMDB är 8.7/10, vilket är väldigt bra.

Min fd klasskamrat, David, tipsade mig om Californication när vi gick i tvåan på gymnasiet, jag "lånade" några avsnitt på internet och blev fast direkt. Kan nog vara en av de roligaste serierna någonsin, tack vare att den är så välskriven och komplex, det är inte den vanliga humorn från sitcoms som Scrubs och HIMYM, utan det är en mer intelligent humor. David Duchovny är alldeles strålande som Hank Moody. Om ni bestämmer er för att se Californication och tycker att säsong ett inte är så bra, vänta till säsong två och tre då, de är verkligen höjdpunkten på serien. Extra plus till er killar som läser är att det är mycket nudity i serien, minst tre nakna kvinnor per avsnitt. Mitt betyg på serien är 9/10.


Criminal Minds:
Skapare: Jeff Davis
Skådespelare: Shemar Moore, Thomas Gibson, Matthew Gray Gubler, A.J Cook med flera.

Criminal Minds är en serie som handlar om FBI's BAU-team. BAU står för Behavior Analysis Unit, dvs de som sköter alla seriemord och sånt eftersom de har en talang för att tänka som förövare, och alla är de mästare i kroppsspråk och beteendevetenskap. I första och andra säsongen är ledaren för teamet Jason Gideon, en erfaren agent som efter ett svårt fall tagit time-out ett tag men nu är tillbaka i tjänst. Han ersätts senare av David Rossi i säsong tre. Medlemmar i gruppen är Derek Morgan, Dr Spencer Reid, Aaron Hotchner, JJ, Garcia och Emily Prentiss.

Sjukt bra kriminalserie, en av de bästa i min mening, kanske för att den är lite mer intellektuell och djupgående än andra. I början och slutet av varje avsnitt är det ett citat från en känd person med. Dr Spencer Reid kan allt, Derek Morgan är där som macho muskler, JJ är riktigt snygg, Garcia är en fd hacker, Gideon är skön, Rossi är hyfsad, Hotchner är strikt, Emily är fjollig. Bra blandning av karaktärer, underhållande gnabb mellan medlemmarna i gruppen, spännande upplösningar. Riktigt, riktigt bra. IMDB betyg är 8.3/10, högt för att vara en kriminalserie. Mitt betyg är 9/10. Ska snart skaffa alla säsonger och då kommer jag sitta fast i flera dygn.


Robin kommer skriva ett inlägg om lite musiktjänster nån dag snart, själv kommer jag fortsätta skriva lite om spel, film och tv-serier, ska försöka trixa med lite andra saker kommande vecka också. Det känns som att det flyter på rätt bra med den här bloggen just nu, hoppas att ni läsare uppskattar det vi skriver om. Lämna gärna en kommentar då och då, och lägg till oss i favoriter.

/Bumbi.


Spel

Lirat Left 4 Dead 2 nu i två-tre dagar, gett det en riktig genomkörare. Kan inte hålla er läsare på halster längre utan nu kommer en liten recension på det.

Handling:
Fyra nya överlevare: Ellis, Nick, Coach och Rochelle, ungefär samma lay-up som förra spelet. Ellis är motsvarigheten till Francis, Nick är Louis fast vit, Rochelle är Zoey fast mörkhyad och Coach är Bill fast mörkhyad. De har inte träffat varandra förrän i början på spelet då de missat att komma med en helikopter och står på ett hotelltak helt konfunderade. De plockar på sig lite vapen och beger sig sakta neråt. Eftersom de precis insett att det är en zombie apocalypse som väntar de så kan de inga "call-outs" eller nånting. Spittern refererar Coach till som "that long-necked bitch", bara för att ta ett exempel. Men dessa fyra udda personer ska tillsammans försöka överleva och ta sig till de olika räddningsstationerna, precis som i föregångaren.

Vapen och dylikt:
Vapnen från förra spelet finns kvar, dvs Pump Shotgun, Auto Shotgun, Assault Rifle, Hunting Rifle, Pistol samt de vanliga Pipe Bombsen och Molotovsen. Nya vapen är så klart alla melee-vapen, du kan använda kofot, slagträ (enbart förhandsbokning), cricketträ, batong, machete, yxa, motorsåg och etc etc. Det finns även flera varianter på de vanliga vapnen, istället för bara Pump och Auto finns det nu Chrome, Tactical och Combat shotgun, istället för bara Assault rifle finns det nu Combat rifle och AK 47, istället för Hunting Rifle finns det nu en riktig Sniper Rifle. Och du kan även välja att plocka upp en Magnum istället för den vanliga pistolen, den kan dock inte dual-wieldas och har bara 8 skott i magasinet istället för den vanliga pistolens 15. Bland bomberna och det finns det nu även så kallad Boomer Bile, dvs en Boomers spya, du kastar den på marken och så flockas alla zombies där istället för att attackera dig (skitbra när man går efter vissa achievements). Nyheter på healing sidan är Adrenaline istället för Pain Pills (får dig att springa snabbare, slå snabbare, reviva downed teammates snabbare osv), samt även Defibrillator istället för Health Pack (du kan återuppväcka survivors från de döda).

Svårighetsgrad:
Svårare än originalet, att köra på easy nu är att jämföra med föregångarens normal. Sen så fortsätter det så, för er som tyckte att Left 4 Dead var lätt att klara på expert kan ni vänta er en helt annan utmaning nu. Speciellt om ni slår på Realism Mode som får alla hints och markeringar att försvinna. Där gäller teamwork allt. Jag och Robin klarade knappt vissa av kampanjerna på normal utan att få starta om ett par gånger, och Realism Mode failade vi till och med på Easy. Expert kommer nog nästan vara en omöjlighet för oss.

Achievements:
Rätt så bra lista, ganska liknande från det första spelet. De flesta gäller single och co-op campaign, och sedan finns det en hel del online achievements (kan dock boostas med flera kontroller och ett andra xbox). Vissa achievements är rätt så roliga och nytänkande, bland annat ska du försöka vinna flera tävlingar på olika små spelmaskiner på campaignen "Dark Carnival". Svårighetsgraden på achievementsen är nog 7/10, och det blir betyget enbart tack vare achievementsen att klara alla banor på expert samt en bana på expert med Realism Mode på, utan de så blir det kanske 4/10. Jag kommer nog hamna på 930/1000 i gamerscore sen, och det är alla achievements förutom bägge för expert.

Slutsats/Personlig kommentar:
Ännu bättre än det första spelet, bredare spelupplevelse i och med att man nu kan välja slagvapen. Enda nackdelen är att det är ganska laggigt online med tanke på att servrarna är ganska dåliga och väldigt överbelastade. En annan downside är att A.I (botsen som spelar som de andra om du kör själv) är väldigt konstiga i det här spelet, ibland är de hur bra som helst och skjuter ihjäl en Tank innan den ens nått fram till dig, och ibland står de bara där och gör ingenting när man har blivit tagen av en Special Infected och är downed. Dock så rekommenderar jag att man inte kör själv så mycket utan kör med antingen ett gäng polare eller åtminstone med en polare. Kanske till och med på splitscreen för bättre kommunikation.

Jag ger det här spelet en 8:a i betyg på en skala till 10.


Ska försöka få tag på Assassin's Creed 2 inom kort och lira igenom det, annars så tror jag att Robban skaffar det och då får han skriva en recension på det. Har inte kommit särskilt många inlägg nu men ska försöka skriva åtminstone ett om dagen, får kolla på nån film och försöka skriva en filmrecension snart. Måste även bli ett musikinlägg snart.

/ Bumbi.

Spel

Tror vi ska börja med nya rubriker, till exempel, skriver vi om spel så blir rubriken spel, ska vi recensera en film så blir det film, och om vi ska skriva om lite allt möjligt får det antingen bli blandat eller övrigt.

Detta blir vårt första "riktiga" inlägg om spelvärlden, även om Robin nämnde släppet av L4D2 igår. Detta inlägg tar upp spel som snart har release och är ganska så upphausade i gamervärlden.

Left 4 Dead 2:
Release idag, uppföljare till den populära zombieshootern som kom förra november. Samma skapare som CS. Handlar om fyra överlevare som tillsammans ska kämpa sig igenom en zombie apocalypse och ta sig till ett så kallat upphämtningsställe. Left 4 Dead 2 innehåller en fetare arsenal av vapen, ett antal nya fiender, valfriheten att välja mellan pistol eller ett melee-vapen, dvs gitarr, stekpanna, machete osv. Vi på redaktionen kan inte bärga oss, nu är det bara några timmar kvar tills vi spelar det för första gången.

Assassin's Creed 2:
Också release idag, även denna uppföljare. Assassin's Creed är nog ett av de mest omspelade spelen på Xbox Live, de flesta har kört det åtminstone en gång och verkligen älskat det, så även vi här på redaktionen. I ettan var du en lönnmördare i det forna Israel, där du tog dig från Damaskus upp till Jerusalem och blottlagde konspirationer och tog ner samhällets fiender genom att använda dina finesser och skickligheter med både vapen, fysik och list. I tvåan är det lite närmre i tiden, nu är du i Da Vincis' Italien, runt år 1400. Du har tillgång till en del av hans uppfinningar som helikoptern (nåja, snarare flygmaskinen) och en hel del nya tricks i repetoaren. Vi kommer tillbaka med recensioner av både detta och L4D2 inom nån vecka.

Spel som har release lite längre fram:

The Saboteur:
Release i december. Kollade på en trailer om detta spelet för inte så länge sen, samt läste en del info om vad det ska handla om, och blev verkligen stormförtjust. Detta kommer bli ett spel i min smak garanterat. Du spelar som en irländsk racingmekaniker på jakt efter hämnd på nazisterna, som tydligen förstört ditt liv på något sätt. För att klara uppdragen du får på olika barer runtom staden ska du bland annat välta tåg, spränga bilar och utöva lite prickskytte, allt i en open-world speltyp alá Prototype. Detta spelet kommer nog åtminstone jag köpa, eller åtminstone få tag på nånstans och spela.

Army Of Two: The 40th Day:
Release den 14:e januari. Uppföljare till Army Of Two. Oj, en av 2010:s största releaser redan nu, denna uppföljare till det otroligt fan-rosade spelet Army Of Two kommer bli oerhört spännande. Rios och Salem, som startade ett eget företag i slutet av originalet, återvänder i detta spel ur pensionen för att deala med ett riktigt stort problem. Alla som spelat Army Of Two kan se fram emot samma spelkänsla, samma vapensystem där du får uppgradera dina vapen med pengarna du tjänar från uppdragen, och samma utmaning där teamwork är allt. Bara att kolla på screenshotsen som kommit ut får mina fingrar att darra av upphetsning, detta mina kära läsare, kommer bli en hell of a ride.

Bioshock 2:
Release den 9:e februari. Uppföljare till Bioshock. Personligen har jag aldrig spelat Bioshock, för det har inte verkat vara ett spel i min smak, däremot vet jag att det är ett riktigt populärt spel runtom i gamervärlden, så därför är det värt att nämna att 2an har premiär i början av 2010.

Avatar:
Release i december. Kommer snart som film, regisserad av James Cameron (Terminator, Titanic, etc). Känner inte till så mycket om detta spel, men enligt personer jag pratat med så verkar det som att många personer kommer skaffa detta och att det kommer bli ett av årets spel. Vi på redaktionen väntar på release och ska försöka testa det inom några månader.

Rogue Warrior:
Officiellt releasedatum är den 27:e november, men det verkar redan finns ute på vissa håll i landet. Shooter, teambaserad, då du spelar som en ledare för en insatsstyrka på uppdrag i Korea. Lär troligtvis finnas en co-op campaign. Verkar bli riktigt bra, bygger på en Unreal 3 teknologi. Verkar vara ett spel i min smak, jag föredrar shooters med objective. Får se om det blir något test av denna.

Halo: Reach:
Release hösten 2010. Kan säga direkt att detta är ett spel jag kommer införskaffa. Halo är mitt beroende, just nu lirar jag Halo 3 multiplayer sen ett år tillbaka, och det blir aldrig tråkigt. Halo: Reach går tillbaka till innan händelserna i Halo 3, faktiskt så bygger spelet på boken med samma namn. Bungie har lovat en ny campaign, ny multiplayer, fetare spelupplevelse och en bredare community. Bara tanken på detta spel får min mun att vattnas, jag önskar redan att det blir höst snart igen.

Det var allt för nu, men senare idag kommer nog en första-review på L4D2, efter att jag och Robin spelat det nån timme eller två.

/Bumbi 

LEFT 4 DEAD 2

Nu är det bara timmar tills Left 4 dead 2 finns i butik. Jag är troligtvis inte den ända som ska gå och lägga mig tidigt för att det ska bli imorgon snart.
Mer info om spelet kommer när vi testat och spelat skiten ur det.
/robban

Inlägg 4

tjaaa, Robban här.
Igår kväll blev det en hel del film då jag, kollegan Bumbi och även Alex hade en liten filmkväll.
Vi började med att kolla:

Doghouse
http://www.imdb.com/title/tt1023500/ )
En brittisk skräck-komedi som handlar om ett gäng men som vill göra något kul för sin kompis som precis blivit dumpad. Dom bestämmer sig för att åka till Mikeys farmors hus i en stad mitt i ingenstans. När dom kommer dit är hela staden öde och inte en människa syns till. Det var inte vad dom hade väntat sig, ingen öl och inga kåta brudar.

Men det dröjer inte länge förens dom inser att dom hamnat mitt bland en massa zombies som inte vill annat än att döda männen. Tillsammans får dom kämpa för sin överlevnad.

Personligen gillar jag zombiefilmer av alla salg. Men denna var ingen favorit. Den var smått underhållande och ibland fick man fram ett och annat skratt. Men absolut ingen film jag skulle se igen.
5/10 får den av mig.

Film #2 - Observe and report http://www.imdb.com/title/tt1197628/
Från zombies till blottar och tjuvar. Filmen "observe and report" Handlar om Ronnie Barnhardt (Seth Rogen) som jobbar som vakt i ett köpcenter. Han har stora drömmar om att bli polis och han tar sitt jobb på stort allvar. En dag kommer det en blottare som inte vill annat än att visa könet för damer i alla åldrar. Ronnie ser mycket allvarligt på detta och känner att han måste ta fast blottaren. Det händer andra saker som inte får hända. Anställda blir trakasserade, inbrott och otrohet. Ronnie gör mer än vad som står i hans makt för att stoppa detta.

Observe and report var en sjukt bra film och än av dom roligaste komedier jag sett i år. Seth Rogen spelar rollen väldigt bra. Denna film kommer jag se igen och kanske ingen. Rekommenderas starkt.

Jag ger den 9,5/10 trots IMDB´s svaga 6,2/10

Mer om Observe and Report kan du höra i radio shore imorgon (Torsdag) mellan klockan 18 och 19
98,6 mhz eller http://www.shore.hik.se/lyssna

Tjaaa
/robban

Inlägg 3

Paradise Hotel

Jag hade inte mycket för mig ikväll. Då en god vän sa till mig att Paradise Hotel hade satt igång. Jag som tycker att föregående säsonger inte har varit allt för bra förväntade mig ingenting.

Men det var faktiskt helt okej, jag såg dom två första episoderna idag och jag är redan fast. Det var mycket drama redan i första avsnittet. Man fick se både det ena och det andra. Jackie och John hade sex efter lite natthångel i poolen. "Jag är så jävla kåt. Vad ska vi göra? ska vi knulla" sa Jackie och så blev det.
En dokusåpa som innehåller, Sex, intriger, halvnakna attraktiva unga tjejer. Jag vet inte om det kan bli så mycket bättre än så. En helt klart underhållande dokusåpa.
Paradise hotel får en tumme upp av mig i alla fall.
/ Robban
Ursäktar för att detta blev en så kallad "wall of text" Vet inte varför det blev så

Inlägg 2

Bumbi här igen, precis hemkommen från en liten filmkväll hos min gode vän Simon "Munken" Andersson. Även Jens Lundquist var där. Filmerna vi såg på: District 9 och Lesbian Vampire Killers. Kommer nu skriva lite om båda.

District 9:
Peter Jackson, mest känd för Sagan Om Ringen filmerna, har i mina ögon gjort en riktigt dålig film här. Det är utomjordingar, som kallas räkor, det är stora puffror och muskulösa militärer, det är en feg byråkrat. Egentligen borde man kunna göra något bra av den grytan.
Handlingen bygger på att byråkraten, Wikus Van de Merwe, blir sjuk efter ett besök på utomjordingarnas territorium, District 9. Efter några timmar upptäcks det att han börjar förvandlas till en räka, samtidigt som MNU (hans gamla företag) börjar jaga honom för att göra experiment på honom och tjäna flera miljarder. Med sig har han en av räkorna, som ironiskt nog heter Christopher Johnson. Tillsammans stjäl de tillbaka en vätska som gör att moderskeppet ska funka. Mer än så tänker jag inte beskriva, för att ens nämna den här filmen i skriven text får mina fingrar att värka.

Betyg: 3/10

Lesbian Vampire Killers:
Komedi, inte särskilt attraktiva betyg från press och IMDB, inget för den "seriöse". Dock en film i min smak, med tanke på att komedi som innehåller antingen zombies, monster, vampyrer, varulvar och annat otyg är oftast ganska underhållande. Denna handlar om att kompisarna Jimmy och Fletch, ena dumpad av flickvännen och den andre sparkad från sitt jobb, tillsammans beger sig på fotvandring, i en liten by som heter Cragwich. I byn finns en gammal legend, att en vampyrdrottning vid namn Carmilla ska återuppstå när den siste i ätten McLarens blod blandas med en oskulds (talk about your cliché). Jimmys efternamn är McLaren, och utan att veta det så är han alltså mitt uppe i att befria en ond subba. Fletch är den enkla av de, så länge han har sin öl, en vacker kvinna att titta på och en säng så är han nöjd. Jimmy däremot är en blyg, osäker stackare som inte riktigt vet vad han gör fel varje gång han blir dumpad. Efter att de kommit fram till en stuga i skogen tillsammans med ett gäng unga vackra tjejer (troligtvis holländskor) börjar saker och ting hända. Lesbiska vampyrer till höger och vänster, let the carnage begin!

Betyg: 7/10

Det var allt för denna gången, imorrn ska jag, Robin och Alex Jungå kolla på film, så troligtvis kommer det ett litet inlägg imorrn kväll där någon av oss skriver hur filmen/filmerna var.

Bumbi out.

PS: Såg att Robin skrev sin gamertag till xbox live i sitt inlägg, är väl lika bra att jag också gör det.

Gamertag: HighsounD (skicka gärna en friend request om ni känner för det)

Robban här

Robban

Personlig fakta:

Namn : Robban
Gamertag: Robxtrm
Ålder : 19 år
Sysselsättning : Arbetslös / Radiopratare på shore 98,6. Lyssna här

Om film:

Favoritfilm: Disturbia, Zombieland, Road tirp, Harold and kumar osv
Favoritgenre: Gillar nästan alla genrer men främst college/highschool-filmer
Favoritskådisar: Matthew Lillard, Ashton Kutcher, Seann William scott och Tom Green


Om serier:

Favoritserier: Entourage, That 70's show, Flashforward, Gossip Girl bland annat.
Favoritkaraktär: Chuck bass (gossip girl) Ari Gold (Entourage) Turtle (Entourage) Kelso (That 70's show) 
Favoritskådisar: Ashton Kutcher, Jeremy Piven, Leighton Meester.

Om musik:

Favoritband: Linkin park, CKY, Kiss MGMT Jimmy eat world, cold play och fall out boy.
Favoritlåt: Just nu: Deliverance - Bubba Sparxxx
Favoritspelning: CKY
Drömspelning: Kiss 

Om spel:

Favoritspel : Halo, GTA-serien, Assasins creed och Call of duty modern warfire 2.
Favoritgenre: FPS
Ser fram emot: Assasins creed 2 och Left 4 Dead 2
Favoritutvecklare: Bungie och rockstar
Kolla Bumbis fakta i inlägget här nedan
/Robban


Inlägg 1

Startar denna blogg som en casual portal för alla som gillar media, vare sig det är film, musik, serier, spel eller vad det nu kan tänkas vara. Ni väljer själva. Dock kommer jag och mina medarbetare inte falla för påfrestningar, vi skriver och tipsar om det vi gillar, det vi går igång på. I mitt fall, kan jag börja med en presentering av mig själv.

Personlig fakta:

Namn : Bumbi
Ålder : 18 (19 på torsdag)
Sysselsättning : Arbetslös / Halo 3

Om film:

Favoritfilm : Vet ej, finns så många jag gillar. Kan nämnas att The Wackness slår högt.
Favoritgenre : Skräck/Komedi, dock så gillar jag allt men kollar mest på skräck/komedi, ganska ofta sammanslaget.
Favoritskådisar : Mark Wahlberg, Jason Segel, Paul Rudd, för att nämna några.
Film med bäst soundtrack : The Wackness, Where The Fuck Is Santa.

Om serier:

Favoritserier: Entourage, O.C. och Californication slår högst. Bakom finns annars serier som 2½ Men, Scrubs, How I Met Your Mother, One Tree Hill och många fler.
Favoritkaraktär: Turtle från Entourage, inga problem. Tätt bakom ligger Hank Moody och Charlie Runkle från Californication, samt Barney Stinson från HIMYM.
Favoritskådisar: Jerry Ferrara (Turtle), David Duchovny (Hank Moody), Neil Patrick Harris (Barney Stinson)

Om musik:

Favoritband: Har inget direkt, stora influenser genom åren har varit Bullet For My Valentine, Disturbed och andra metalband.
Favoritlåt: Green Day - Good Riddance. Får mig varje gång.
Favoritspelning: Disturbed, Metaltown 09. Magiskt.
Drömspelning: System Of A Down, återförenat, i Madison Square Garden. Helt jävla mindblowing.

Om spel:

Favoritspel : Halo 3 multiplayer, Gears of War 1 och 2 campaign.
Favoritgenre: Shooter
Ser fram emot: Army Of Two 2, The Saboteur, Halo Reach.
Favoritutvecklare: Bungie, Epic Games, InfinityWard

Sådär, det var lite av det jag gillar. Har ni aldrig hört talas om något eller några av alla saker jag skrivit, leta gärna reda på det, kolla och sen lämna en kommentar. Ska höra med Robin imorrn om han kan tänka sig att skriva en presentation om sig själv nån dag snart.

We out.

RSS 2.0